Ràdio Cap de Creus

La història de Ràdio Cap de Creus es remunta a principis dels anys 80, quan José Luis Aznarez va donar els primers aparells que varen ser la base d’aquesta emissora, que actualment funciona de manera totalment informatitzada.

D’aquell temps es recorda un grup de joves de la vila que varen fer programes per a totes les edats, i de tota mena de temàtiques (esportius, culturals, concursos, entrevistes i musicals). Noms com el de Nandi Vaz, Enric Ballesta, Gabriel Faixó, Arcadi Melgar, Tomàs Marquès, Joan Prat, Heribert Gispert, Octavi Nadal, Josep Alonso, Paquito Purcallas, Roser Ferrer, Cati Surroca, Nora Boedo, etc. Eren algunes de les veus habituals a Ràdio Cap de Creus.

Des d’aleshores han passat alguns anys, però segueix el mateix esperit: aconseguir sempre una bona audiència i ser una eina d’intercanvi a nivell de poble.

La segona etapa de la ràdio de Cadaqués s’enceta quan l’Ajuntament se’n fa càrrec i Ràdio Cap de Creus esdevé emissora municipal.

Actualment, hi ha una programació variada, però hi ha la voluntat d’aconseguir la participació de més persones per fer una ràdio més informativa i més participativa.

Ràdio Cap de Creus va començar la seva emissió en uns locals que estaven al costat de l’Oficina de Turisme. L’any 1990 es va traslladar a la Torre des Boigs, i actualment està situada al carrer Carles Rahola, 11, amb noves i modernes instal·lacions encarades cap al futur.

Ràdio Cap de Creus, al 88.7 de l’FM, emet les 24 hores del dia.

Ara Ràdio Cap de Creus també a internet: http://radiocapdecreus.listen2myradio.com

Ràdio Cap de Creus 88.7 FM
Direcció: Marga Faixó
Telèfon: 972 159 200
E-mail: radio@cadaques.cat